Kijk eens aan: het team achter het Muilpeer Stadsfestival.

Gepubliceerd op: donderdag 6 september 2018
Op zaterdag 22 september staat de vierde editie van het Muilpeer Stadsfestival op het programma.

Achter de organisatie staat een sterk team met Nick Vanoirbeeck, Lauren Meus, Joke Hendrix, Kaat Leroy en Merel Cremers. “De oorsprong van het festival ligt in jongerenhuis De Container. Samen met het BICC en de Jeugdraad hebben wij de schouders onder het evenement gezet”, vertelt Nick Vanoirbeek. “Ons concept is simpel: een mengeling van lokaal, aanstormend talent en gevestigde waarden. En dat allemaal in een gezellig en duurzaam kader.”

DAAN EN LES TRUTTES

Dat het op zaterdag 22 september een echt feestje wordt, staat nu al vast. “Absoluut. Red Lucky Seven, de winnaar van onze bandwedstrijd, mag het festival openen. De lokale helden van Roza Parks stellen een nieuwe cd voor en daarna is het aan de gevestigde waarden Daan en Les Truttes. De Partyshakerz hebben vorig jaar al bewezen dat ze ons festival in sfeer kunnen afsluiten”, aldus Vanoirbeek. Nog vermelden dat het Muilpeer Stadsfestival dit jaar extra inzet op duurzaamheid en daarvoor een subsidie van liefst 5.000 euro kreeg.

MUILPEER STADSFESTIVAL OP 22 SEPTEMBER

Met Red Lucky Seven, Roza Parks, Les Truttes en Daan is de affiche nu al een klepper van formaat. Het festival heeft ook nog steeds een duurzaam tintje. Ook voor je portemonnee, want de inkom is gratis. Afspraak dus op 22 september vanaf 18 uur met een heerlijke fairtradecocktail in de hand en je dansschoenen in de aanslag op het Armand Preud’hommeplein.

www.muilpeer.be

(c) Foto: Hanne Kelchtermans