Koop een azalea voor Kom op tegen Kanker

Gepubliceerd op: woensdag 2 september 2020
Kom op tegen Kanker organiseert dit jaar in plaats van een Plantjesweekend een heuse Plantjesmaand! Wil ook jij, samen met Kom op tegen Kanker, ervoor zorgen dat de strijd tegen kanker blijft bestaan? Surf dan tussen 1 en 20 september naar plantjesweekend.be en bestel een azalea voor 7 euro.

De coronacrisis laat ons voelen hoe kwetsbaar we zijn en hoe hard we elkaar nodig hebben. Dat geldt zeker voor kankerpatiënten en hun families. De zorg voor de vele duizenden kankerpatiënten mag nu niet achteruitgaan. Daarom organiseert Kom op tegen Kanker ook dit jaar het bekende Plantjesweekend, weliswaar onder een andere vorm. Het wordt een heuse Plantjesmaand! De promotiecampagne loopt van 1 t.e.m. 20 september.

Plantjesmaand van 1 t.e.m. 20 september

Wil ook jij, samen met Kom op tegen Kanker, ervoor zorgen dat de strijd tegen kanker blijft bestaan? Surf dan tussen 1 en 20 september naar plantjesweekend.be en bestel een azalea voor 7 euro. Je bestelt en betaalt online.

Levering aan huis of gratis afhalen bij afhaalpunt

De kost voor het afleveren aan huis (levering tussen 21 en 30 september) bedraagt € 4,25 per levering, ongeacht het aantal plantjes in die levering. Vraag dus ineens bij vrienden en familie wie een plantje wil kopen en plaats een gezamenlijke bestelling. Zo beperk je de leveringskost en je ecologische voetafdruk. Je vrienden en familie pikken het plantje nadien bij jou op of jij bezorgt het hen.

Je kunt de azalea’s ook tussen 21 en 30 september gratis afhalen bij een afhaalpunt van vrijwilligers. In Peer zijn dat volgende locaties:

  • Tankstation Q8 (Peerderbaan 80)
  • ’t Vriespunt (Stationsstraat 48)
  • Spar Wijchmaal (Sint-Trudostraat 65/1)

Of je haalt je plantje(s) tussen 26 en 30 september gratis af of bij een Aveve in je buurt.

Schenk eens een plantje aan een zorgheld

Vind je dat onze zorgverleners naast applaus ook een bloemetje verdienen? Schenk dan via plantjesweekend.be een plantje weg aan een van onze zorghelden.

Steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten

Met de opbrengst van het Plantjesweekend realiseert Kom op tegen Kanker broodnodige steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten en hun naasten. 

Alvast bedankt aan ieder die zich inzet om van de onlineverkoop een succes te maken!

Voor vragen over de plantjesverkoop: plantjesweekend@komoptegenkanker.be of Tel. 0800 65 777. Nood aan een babbel of deskundig advies? Contacteer de Kankerlijn via Tel. 0800 35 445 (gratis) of kankerlijn.be.

Foto's bij dit bericht door Joost Joossen.