Lenen aan 0% of 2% interest dankzij de Vlaamse energielening en Limburgse renovatielening

Gepubliceerd op: dinsdag 11 februari 2020
Investeringen zoals isolatie of een zuinige verwarmingsketel kan je energiekosten doen dalen en je wooncomfort verhogen. Wil je iets aan je woning vernieuwen maar heb je niet meteen budget voor handen?

Wie gebruik maakt van deze leningen, krijgt altijd gratis én onafhankelijk advies. Je betaalt geen dossierkosten. Een professionele adviseur helpt je met de keuze van aannemers, bestuderen van offertes en staan je bij met raad en daad. Zo ben je zeker dat je slim investeert en snel de voordelen van je investeringen zal voelen. In je woning én in je portemonnee.

Om in aanmerking te komen voor een lening met 0% interest moet je voldoen aan één van volgende voorwaarden:

  • verhoogde tegemoetkoming
  • beschermde afnemer
  • personen met een gezamenlijk belastbaar inkomen dat lager dan of gelijk is aan 31.550 euro, verhoogd met 1.650 euro per persoon ten laste

Je kan in dit geval maximum 30.000 euro lenen aan 0% interest. Wel moet je minstens de helft van het geleende bedrag gebruiken voor energiezuinige maatregelen. De terugbetaaltijd is maximum 10 jaar.

Wie niet in aanmerking komt voor een lening aan 0% interest, kan nog altijd een voordelige lening met gratis en onafhankelijk advies krijgen aan 2% interest via de Limburgse renovatielening. Ook met deze Limburgse renovatielening kan je tot maximum 30.000 Euro lenen. 

Meer info: www.energiehuislimburg.be, info@energiehuislimburg.be, Tel. 089 77 81 29