Line-up Muilpeer Stadsfestival

Muilpeer Stadsfestival - za. 9 september 2017 - vanaf 18 uur

RIVALS OF MADTOWN

18.30-19.05 uur

De gewoonte om het festival te openen met een lokale band zetten we graag verder. Rivals of Madtown vond elkaar in mei 2015 nadat ze elk hun eigen muzikale ervaringen achter de rug hadden. Met nummers zoals Blind Man's Memorie, In Minor en Silver Shiny Armor traden ze op in plaatselijke zaaltjes en proberen ze hun liefde voor muziek over te brengen aan het publiek. Of wat dacht je van die goedgekozen covers die ze spelen. Wij hebben al goesting in hun optreden!

THE CLEMENT PEERENS EXPLOSITION

19.45-20.45 uur

Zet je schrap want de Antwerpse rockgroep The Clement Peerens Explosition brengt hun gitaargeweld naar Peer! Over de even leerrijke als ontroerende hits moeten we het niet eens hebben, de UNESCO heeft die inmiddels unaniem tot werelderfgoed uitgeroepen. Met hun resem hits als 'Geft da kaske na is hier' en 'Vindegij mijn gat (niet te dik in deze rok)' zal hun optreden ongetwijfeld nog lang nazinderen! 

MEURIS

21.25-22.30 uur

Pure no-nonsense rock met een Limburgse klank op ons Stadsfestival. We kennen Meuris van zowel Noordkaap als Monza. Door zijn enthousiasme weet hij te overtuigen met oude én nieuwe nummers. Zijn nieuwe plaat Vigilant is opnieuw een schot in de roos. De eerste single kent u wellicht al: Bimbo Van Het Jaar, een opvallende popsong met tekstuele weerhaken die zich al enkele weken erg thuisvoelt op radiozenders en in de hoofden van velen.

MERDAN TAPLAK ORKESTAR

23-00.10 uur

Merdan Taplak Orkestar steekt klassiekers uit de dance wereld in een balkan jasje. Bovendien viert het Orkestar dit jaar hun tienjarig bestaan. Op 9 september zullen zij ons festivalterrein in vuur en vlam zetten!

PARTYSHAKERZ

00.10-00.40 uur

De mannen van PartyShakerz stonden dit jaar nog op Tomorrowland. Op het Muilpeer Stadsfestival zorgen ze voor stevige beats. Haal je beste dance moves maar boven en losgehen!