Maart is complimentenmaand: kom ook een complimentje plukken aan de complimentenboom

Gepubliceerd op: woensdag 1 maart 2023
Op woensdag 1 maart is het complimentendag en dat willen we ook dit jaar vieren. Want ook jij verdient een compliment!

Een compliment valt niet ver van de boom

Een schouderklopje, een blijk van waardering, een welgemeende dankjewel is meer dan enkel een goed gevoel krijgen: het vergroot ons zelfvertrouwen en draagt bij tot een optimistische blik op onszelf en de wereld, tot meer verbondenheid met anderen en het creëert meer geluk in het leven. Straffe dingen, die complimenten! Wij vinden dat iedereen een complimentje verdient, jij dus ook!

Maar nog leuker dan krijgen kan het geven van een compliment zijn. Op bepaalde momenten kan jouw compliment in iemand zijn leven een wereld van verschil maken.

Daarom kan je ook dit jaar kan je de volledige maand maart de complimentenboom terugvinden in de foyer van ‘t Poorthuis. Kom jij een ook complimentje plukken voor je dierbaren?


Hoe werkt het?

Je plukt een compliment uit de boom en neemt dat mee naar huis. Op de achterkant kan je het kaartje persoonlijk richten tot een dierbare. Steek het kaartje vervolgens bij de ontvanger in de brievenbus of steek het in zijn/haar lunchpakket.

Kan jij niet naar ‘t Poorthuis komen, maar wil jij toch graag complimentjes uitdelen? Schilder of teken zelf enkele leuke spreuken, woordspelingen, deugddoende boodschappen, complimenten of quotes je op jouw raam of zet een bord in de voortuin. Hiermee tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van voorbijgangers!