Verrassingen in je valies

Gepubliceerd op: dinsdag 14 juni 2022
Deze zomer neemt het BICC voor de eerste keer deel aan 'verrassingen in je valies', een leesbevorderingsactie van Lettererf in samenwerking met Iedereen Leest en vele Vlaamse bibliotheken, bedoeld voor leerkrachten en studenten aan de lerarenopleiding.
Ben je leerkracht (in wording) en wil jij je deze zomer laten verrassen door enkele pareltjes uit de jeugdliteratuur? Dan sturen wij je graag de zomer in met een pakket van 5 verrassende boeken van een door jou gekozen leeftijdsgroep.

Een envelop vol meningen

Behalve boeken, geven we ook meningen van anderen mee. Kwestie van je eigen oordeel straks te toetsen aan dat van anderen. De recensies zitten in een mysterieuze, gesloten omslag: te openen wanneer je de boeken gelezen hebt. Je eigen oordeel is immers het meeste waard.

Voor wat hoort wat

We sturen je op reis in kinder- of jeugdboekenland. Wat we daarvoor terugvragen? Een foto. Eentje van jezelf op een tropisch eiland, op een berg, op een terrasje of gewoon thuis in je hangmat. Als het maar een foto is van jou mét het boek dat je het mooiste vindt.

We verwachten je foto ten laatste op 31 augustus 2022 via bicc@peer.be.
Goed om te weten: de foto's krijgen na de zomer een plaats in een tijdelijk standje in de bib, om de boeken te promoten bij de kinderen en hun ouders. Een boek dat juf of meester leuk vindt, wil een kind zeker lezen!

Doe je mee?

Meedoen is eenvoudig. Vul je gegevens in en eind juni ontvang je een pakket!

Ik doe mee

  •