Opvoedingswinkel Noord-Limburg

Gepubliceerd op: vrijdag 12 juni 2020
De afgelopen maanden werd het leven van kinderen, jongeren en ouders sterk bepaald door de coronamaatregelen. De meeste gezinnen bleven enkele maanden thuis, en hadden geen of slechts zeer beperkt contact met anderen. Kinderen raakten hun structuur kwijt, misten hun leeftijdsgenootjes, ...

Ook nu de maatregelen stilaan versoepelen, verandert er heel wat! Nogmaals moeten gezinnen op zoek naar een nieuw evenwicht .

Opvoedingswinkel Noord-Limburg wil er daarom ook in deze periode zijn voor alle gezinnen, mama’s, papa’s, grootouders, kindbegeleiders en andere opvoedingsverantwoordelijken.

Met al je bezorgdheden en vragen, maar ook voor een gezellige babbel of om even je hart te luchten, ben je er welkom! De medewerkers gaan graag met je in gesprek op de manier die jij het liefst wil (telefonisch, videobellen, chat, email, en sinds kort ook weer face-to-face met de nodige voorzorgsmaatregelen… ). De gesprekken zijn steeds gratis. en kunnen in 't Poorthuis plaatsvinden.

Je kan Ilse, Melisa, Tine en Loes (de medewerksters van Opvoedingswinkel Noord – Limburg) bereiken via

Meer info?

Of je stapt gewoon even binnen in het KIK, het Huis van het Kind, waar de medewerkers je met plezier met de opvoedingswinkel in contact zullen brengen!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Huis van het kind Peer

Voor meer informatie kan je ook steeds terecht op de website van Huis van het Kind Peer.