Peer start met Lokaalmarkt

Gepubliceerd op: maandag 3 mei 2021
Lokaalmarkt: dat is lekker, leuk en lokaal en misschien iets voor jou. Peer krijgt er in het najaar een Lokaalmarkt bij. We zijn op zoek naar medewerkers en aanbieders van producten. Volg de infovergadering op 20 en 27 mei.

Alle goede dingen bestaan uit drie, dus ook een Lokaalmarkt. Een Lokaalmarkt is lekker, want de producten komen van onze boeren en artisanale producenten die ze zo vers mogelijk naar de markt brengen. Denk maar aan groenten en fruit, vlees van dieren die een mooi leven hebben geleid, brood met een volle smaak zonder meelverbeteraars, … Een Lokaalmarkt is leuk, want je doet er comfortabel je boodschappen in een unieke sfeer. En een Lokaalmarkt is … lokaal. De afstand tussen producent en consument is kort en is dus duurzaam en milieubewust.  

INFOVERGADERINGEN
OP 20 EN 27 MEI 

De start van de Peerse Lokaalmarkt is voorzien in het najaar van 2021. Heb je interesse om mee te helpen? Dan ben je welkom op de infovergadering op 20 mei om 20 uur in ’t Poorthuis. Ben je producent en wil je jouw producten verkopen op de Lokaalmarkt? Kom dan naar de producentenvergadering op 27 mei om 20 uur in ’t Poorthuis.

Beide vergaderingen gaan door als de coronamaatregelen dat toelaten. Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@peer.be. We houden je dan op de hoogte. Meer info vind je op www.lokaalmarkt.be.