Verkoop projectgrond Linde

Gepubliceerd op: maandag 30 augustus 2021
De Stad Peer verkoopt de projectgrond voor de bouw van vier grondgebonden woningen langs de pastorijtuin ter hoogte van de Grotstraat. De verkoop gebeurt volgens een wedstrijdprocedure, de inschrijvingsronde start op 1 september.

In 2015 kwam er een uitgebreid plan voor de vernieuwing van het centrum van Linde Peer:¬†’t Lin in’t nieuw. Fase 1 van dat plan werd al uitgevoerd. Zo kwam er een verkeersveilige doortocht, een fietspad langs de Dommel, een gescheiden rioleringsstelsel en een nieuw en groener Driekoningenplein.¬†Begin juli openden ook de Spar Express en ’t Linnerke hun deuren in een gloednieuw handelspand.

Een volgende fase breekt nu aan: de bouw van vier grondgebonden woningen langs de pastorijtuin ter hoogte van de Grotstraat. Deze woningen zullen, samen met het recente handelspand en de bijhorende appartementen, de hof rond de kerk en het Driekoningenplein vormen.

De stad Peer wenst de projectgrond voor deze woningen te verkopen volgens een wedstrijdprocedure onder voorwaarden van een projectdefinitie. Een schattingsverslag bepaalt de minimum instelprijs.

De inschrijvingsronde start op 1 september 2021 en eindigt op 6 december 2021 om 16 uur. Tijdens de inschrijvingsronde wordt er een toelichtingsavond georganiseerd op 12 oktober 2021 om 20 uur.

Bijkomende info omtrent de procedure en de nodige documenten kan je onderaan deze pagina terugvinden. Als je nog andere vragen hebt, kan je steeds contact opnemen via het Klantencontactcenter van de stad Peer of via info@peer.be.