Verkoop projectgrond Mons

Gepubliceerd op: maandag 8 april 2024
De Stad Peer verkoopt de projectgrond voor de bouw van dertien moderne grondgebonden woningen in het binnengebied tussen Ondermeel, Baan naar Bree en de Monsstraat. De verkoop gebeurt volgens een wedstrijdprocedure, de inschrijvingsronde start op 8 april.

De grondgebonden woningen vormen een onderdeel van de ontwikkeling van de projectzone aan het binnengebied van Mons. De te verkopen projectgrond heeft een oppervlakte van 44a 72ca, verdeeld in twee bouwloten en voorziet ruimte voor dertien grondgebonden woningen aan de rand van het binnengebied. De grondgebonden woningen vormen een architecturale eenheid met de bestaande parkvilla's in het groene midden. 

De stad Peer wenst de projectgrond voor deze woningen te verkopen volgens een wedstrijdprocedure onder voorwaarden van een projectdefinitie. Een schattingsverslag bepaalt de minimum instelprijs.

De inschrijvingsronde start op 8 april 2024 en eindigt op 24 juni 2024 om 16 uur. Tijdens de inschrijvingsronde wordt er een toelichtingsavond georganiseerd op 16 april 2024 om 18.30 uur.

Bijkomende info omtrent de procedure en de nodige documenten kan je onderaan deze pagina terugvinden. Als je nog andere vragen hebt, kan je steeds contact opnemen via het Klantencontactcenter van de stad Peer of via info@peer.be.