Stad Peer verlengt de actie WinkelPeerbon

Gepubliceerd op: dinsdag 1 december 2020
Begin juli lanceerde de Stad Peer de WinkelPeerbon, een actie die kadert in het Peerse coronaherstelplan dat in mei unaniem door de Gemeenteraad werd goedgekeurd. Als gevolg van de tweede sluitingsperiode van handel en horeca, verlengt de Stad Peer de actie tot en met 31 maart 2021.

Intussen zijn we vijf maanden verder en heeft de helft van Peerse gezinnen de WinkelPeerbonnen aangeschaft. Op die manier werd al voor een bedrag van 271.000 euro aan bonnen gekocht. De Perenaar besteedde zo al 207.000 euro bij de deelnemende handels- en horecazaken.

De Peerse gezinnen een promocode waarmee ze een korting van 40 euro krijgt wanneer ze zelf voor minstens 80 euro aan WinkelPeerbonnen kopen. Met andere woorden: de Perenaar koopt voor 80 euro aan bonnen, maar moet slechts 40 euro betalen.

We hebben goed nieuws want de actie wordt verlengd tot 31 maart 2021. Op die manier kan de Perenaar zijn WinkelPeerbon ook nog gebruiken bij de handels- en horecazaken die op dit moment gesloten zijn. De verlenging van de actie geldt ook voor al gekochte bonnen.