Stad Peer zkt. participatiecoach (m/v)

Het is misschien even stil geweest, maar ParticiPeer maakt binnenkort een comeback! Het nieuwe beleidsplan 20-25 is in de maak en ook nu willen we het gedacht van de Perenaren mee op tafel. Daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde Perenaren die zich willen ontpoppen tot participatiecoaches.

Als participatiecoach leid je infovergaderingen, workshops, rondetafelgesprekken of andere vormen van participatie. Ben jij de vrouw of man die graag met andere mensen bezig is, die de mening van andere mensen respecteert en er iets van wil leren? Wil jij leren hoe je een groep mensen leidt, hen aan het woord laat en hoe je tussenkomt als het moet? Wil jij meewerken aan de belangrijke projecten in Peer door je collega-inwoners aan het woord te laten en hun mening te vertalen naar het Stadsbestuur? Ben je bovendien tussen de 18 en 104 jaar? Dan ben jij allicht de geschikte persoon om deel te nemen aan de gratis opleiding tot participatiecoach!

Gratis opleiding

De Stad Peer organiseert een gratis opleiding in samenwerking met communicatiebureau Connect. Tijdens deze korte maar krachtige opleiding stomen we je klaar tot een professionele participatiecoach. De opleiding gaat door op 15, 24 en 29 april, telkens van 19 tot 22 uur in ’t Poorthuis.


Interesse?

Neem dan contact op met Connect, Tel. 011 45 68 45 of via participeer@connect.be