Start online ticketverkoop nieuw cultuurseizoen

Gepubliceerd op: maandag 14 september 2020
Op donderdag 17 september gaat de ticketverkoop voor het nieuwe cultuurseizoen van start. Vanaf 9 uur kan je via www.biccpeer.be tickets bestellen voor de voorstellingen van najaar 2020. Deze week valt ook de nieuwe BICC-brochure in de bus bij alle Perenaars.

Gevarieerd programma met veel lokaal talent

Het BICC-team heeft hard gewerkt aan het programma voor volgend seizoen. Onder meer Ish Ait Hamou, Kommil Foo, Laïs, Michael Van Peel en Karola’s Kitchen staan op het programma. Daarnaast vind je in de brochure ook heel wat talent van eigen bodem zoals de Koninklijke Harmonie van Peer, O’Jay & The Southern Company (Jan Bas) en Karel Schoofs. Je herkent hen aan het label ‘Made in Peer’.

Je vindt het volledige programma en de brochure op www.biccpeer.be. In de week van 14 september valt de nieuwe programmabrochure ook in de bus bij elke Perenaar.

Bestel je ticket online

De tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 17 september om 9 uur. We vragen je om je ticket(s) online te bestellen en hiervoor niet naar BICC ’t Poorthuis te komen. Heb je een probleem met je bestelling, neem dan contact op via Tel. 011 61 07 20. We helpen je graag verder.

We zorgden ervoor dat alle voorstellingen en activiteiten op een veilige manier kunnen verlopen. Dat betekent wel dat er minder plaatsen beschikbaar zijn. Wees er dus snel bij, want op is op!

Opgelet, wegens corona kan je vanaf 17 september enkel tickets bestellen voor het najaar van 2020. Om flexibel te kunnen inspelen op eventuele wijzigingen, zal je pas vanaf 11 december tickets voor voorstellingen van 2021 kunnen kopen.

10 jaar BICC

In 2020 bestaat het BICC 10 jaar. Helaas zorgde corona ervoor dat we geen feestjaar vol toeters en bellen konden uitbouwen. Maar, we zijn volop bezig om tóch iets leuks te verzinnen. Misschien wel met taart? Begin november lanceren we een heel leuke feestactie. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan alvast op onze nieuwsbrief via www.peer.be/nieuwsbrieven.