Start online ticketverkoop voorjaar 2021

Gepubliceerd op: dinsdag 8 december 2020
Op vrijdag 11 december start de ticketverkoop voor de voorstellingen van voorjaar 2021. Vanaf 9 uur kan je via www.biccpeer.be tickets bestellen.

We kijken graag positief en hoopvol naar de toekomst! Dus, nog op zoek naar een origineel kerstcadeau of heb je tegoedbonnen door geannuleerde voorstellingen? Reserveer dan vanaf 11 december online je tickets voor onze voorstellingen in het voorjaar!

Je vindt het volledige programma en de brochure op www.biccpeer.be.

Helaas kan het aanbod wegens coronamaatregelen steeds wijzigen. Op www.biccpeer.be of via de Facebookpagina 'BICC - Bibliotheek Cultuurcentrum Peer' zetten we steeds de meest recente info. Schrijf je zeker ook in op de BICC-nieuwsbrief via www.peer.be/nieuwsbrieven. Zo ben je meteen op de hoogte.

Bestel je ticket online

De tickets voor de voorstellingen in het voorjaar van 2021 zijn beschikbaar vanaf vrijdag 11 december om 9 uur. We vragen je om je ticket(s) online te bestellen en hiervoor niet naar BICC ’t Poorthuis te komen. Heb je een probleem met je bestelling, neem dan contact op via Tel. 011 61 07 20. We helpen je graag verder.

We zorgen ervoor dat alle voorstellingen en activiteiten op een veilige manier kunnen verlopen. Dat betekent wel dat er minder plaatsen beschikbaar zijn. Wees er dus snel bij, want op is op!