Start ticketverkoop cultuurseizoen 2021-22

Gepubliceerd op: woensdag 2 juni 2021
Op maandag 7 juni zal de verkoop van het nieuwe cultuurseizoen 2021-22 van het BICC online starten. Je vindt vanaf dan het nieuwe magazine en de link naar de ticketshop op www.biccpeer.be.

Na een veel te stil jaar in het BICC, kijken we heel erg uit naar het nieuwe cultuurseizoen 2021-22.


Begin juni valt het nieuwe BICC-magazine in de Peerse brievenbussen en kunnen we met trots dit nieuwe format én een rijk gevuld cultuuraanbod presenteren. Maandag 7 juni start de online ticketverkoop en vanaf dan vind je ook dit magazine online op onze website www.biccpeer.be. Voor hulp bij het bestellen van je tickets kan je terecht op het nummer 011 61 07 20 of via mail naar bicc@peer.be. Tijdens de bemande openingsuren helpen de gastvrouwen -en heer van het BICC je met plezier bij het bestellen van tickets of voor het geven van cultuurtips. 

Je herkent mogelijks heel wat namen die oorspronkelijk in seizoen 2020-21 stonden gepland. Het BICC probeerde heel bewust zoveel mogelijk activiteiten te verplaatsen en niet te annuleren, om onze artiesten dit seizoen wel een goedgevulde agenda te bezorgen.

Je zal ook merken dat het programma weer een fijne afwisseling is tussen vaste waarden en nieuw, opkomend talent. We geven zoals elk jaar met veel plezier lokale organisaties de kans om activiteiten te organiseren in het BICC. En traditiegetrouw voorzien we heel wat ruimte in het aanbod voor lokaal talent, zoals Karel Schoofs, Jolien Thijs, Jan Bas, Roza Parks en veel meer.