Stuur jij een leuke verjaardagskaart, dan zorgen wij voor taart!

Gepubliceerd op: donderdag 19 november 2020
Je leest het goed, we delen taart uit! Maak een leuke verjaardagskaart en bezorg die aan Team BICC in ’t Poorthuis (Zuidervest 2a, 3990 Peer). Wij bezorgen je een pakket om zelf een taart te maken (vermeld dus je adres op het kaartje). De verjaardagstaartactie loopt tot en met 5 december.

BICC-HUISKAMER 

Op de foto zie je de gastvrouwen en -heren van het BICC. Zij staan je met raad en daad bij in de ‘BICC-huiskamer’ in ‘t Poorthuis. Ze verwelkomen je bij voorstellingen, geven rondleidingen, verzorgen licht en geluid en helpen je graag bij allerlei vragen over boeken, films, voorstellingen, enz. 

JUBILEUM 

Tine (teamverantwoordelijke BICC): “In 2020 is het 10 jaar geleden dat we de bib en “het CC” omvormden naar BICC, kort voor ‘Bibliotheek en Cultuurcentrum’. Je spreekt dat trouwens uit als ‘bik’, dus niet B I C C. ” 

“Dit 10-jarig jubileum willen we natuurlijk heel graag met de Perenaar vieren”, vertelt Kaat (Deskundige Cultuur). “We hadden een mega-feestjaar gepland, maar helaas strooide corona roet in het eten. Omdat we toch een feestje willen bouwen, bedachten we een leuke actie.”