Vanaf 14 juli opnieuw onbeperkte toegang tot recyclagepark

Gepubliceerd op: donderdag 9 juli 2020
Limburg.net past de toegangsregeling aan. Vanaf dinsdag 14 juli vervalt de regel van één bezoek per 7 dagen. Vanaf dan heb je weer onbeperkt toegang tot de recyclageparken van Limburg.net.

In lijn met de maatregelen vanuit de Federale overheid paste Limburg.net in het kader van de coronacrisis de toegangsregeling tot de recyclageparken aan. Om de toestroom tot de recyclageparken te beperken werd er slechts elke 7 dagen 1 bezoek per gezin toegelaten. Nu de maatregelen in het kader van de coronacrisis in alle sectoren versoepelen, past ook Limburg.net het toegangsbeleid van de recyclageparken opnieuw aan.

Vanaf dinsdag 14 juli kunnen bezoekers weer naar het recyclagepark wanneer ze dat willen. Om de afstandsregels te kunnen respecteren blijft het aantal voertuigen dat tegelijk op het recyclagepark is toegelaten beperkt. Hierdoor ontstaan er mogelijk files aan de toegangspoort.

Wil je de files aan de recyclageparken vermijden? Via de website www.limburg.net/recyclageparken kan je de actuele drukte en de gemiddelde drukte op elk recyclagepark raadplegen.