Vermelding handelszaak op de website

De Stad Peer zet verschillende projecten op die de handelsbeleving moeten stimuleren. Een van de acties is het online overzicht van de in het straatbeeld zichtbare handelszaken. Op die manier willen we de eigen inwoners, toeristen en bezoekers op weg zetten naar één van de Peerse handelszaken.

We deden dat in het verleden al met de horecazaken. Je vindt dit overzicht via Peer ontdekken - Stad Peer.

Ook jouw zaak hoort erbij

We streven ernaar om een volledig overzicht te geven van de in het straatbeeld aanwezige handelszaken. We kiezen bewust voor deze zaken omdat ze zorgen voor een beleving in onze dorpen. Bekijk hier het overzicht.

Staat jouw zaak hier nog niet tussen? Lees hieronder hoe je jouw zaak kan toevoegen.

Wat verwachten we van jou?

Wil je jouw zaak toevoegen aan het online overzicht? Dat kan heel eenvoudig door op deze pagina de gegevens in te geven. Kies rechts voor 'online aanvragen'.

Naast de gegevens van jouw zaak (naam, adres, telefoon, mail, website en/of facebookpagina) verwachten we ook dat je een mooie foto (in jpg-vorm) van jouw zaak oplaadt. Heb je die niet, dan mag je ook het logo (in jpg-vorm) opladen. Vergeet ook zeker het webadres en/of de facebookpagina niet toe te voegen. Waarom? Omdat we bij de vermelding van jouw zaak linken naar de website of facebookpagina. Op die manier krijgen de webbezoekers altijd de meest actuele info.

Aan de slag

Nu is het aan jou.

Klik op 'online aanvragen' en vul de gegevens van jouw handelszaak in. Vergeet niet eerst een foto te maken of het logo klaar te zetten zodat je die meteen kan toevoegen.

Klik op 'online aanvragen' en vul het formulier in.