Week van de Kinderopvang

Gepubliceerd op: dinsdag 3 oktober 2023
Van 9 tot 15 oktober vieren we de Week van de Kinderopvang. Maak van de gelegenheid gebruik en bedank jouw onthaalouder of medewerker van de kinderopvang. Wil je zelf een kinderopvang openen? Je kan daarvoor een startpremie tot 5.000 euro ontvangen.

Bedankt, sterkmaker! 

Het thema van de Week van de Kinderopvang is 'sterkmakers'. Ook Stad Peer wil graag alle medewerkers in de kinderopvangen van Peer bedanken voor de warme start die ze kinderen geven om te spelen, leren en groeien.

Wil jij de kinderopvang van jouw kleine spruit bedanken? Download onderstaande kleurplaat, zet je kids aan het kleuren en schrijf eventueel nog een persoonlijke boodschap op de achterzijde. Bezorg het kunstwerk aan de kinderopvang, zo kunnen zij het een leuk plekje geven. Niet zo'n zin om te kleuren? Stuur een digitaal complimentje via onderstaande knop. 

Stuur een complimentje

Startpremie voor nieuwe kinderopvang

Wil je zelf een kinderopvang openen? Stad Peer helpt je op weg met een startpremie tot 5.000 euro. Ook voor bestaande opvanginitiatieven is er een jaarlijkse werkingspremie. Bekijk het volledige ondersteuningsreglement voor alle info. 

Ondersteuning voor kinderopvanginitiatieven