Week van de opvoeding: 'Opvoeden, dat doen we samen'

Gepubliceerd op: woensdag 24 april 2019
Van 16 tot 23 mei vieren we de Week van de Opvoeding. De campagne is bedoeld om opvoeden en ouderschap bespreekbaar en zichtbaar te maken. Het thema dit jaar luidt: ‘Opvoeden, dat doen we samen’, want samen sta je sterker.

Opvoeden, dat doen we samen 

Opvoeden is een belangrijke taak die niet los staat van andere levensdomeinen. Elk gezin krijgt de opdracht om zijn eigen unieke puzzel te leggen: fijne vrije tijd, degelijke huisvesting, zinvol werk, … Hoe beter deze ‘puzzel’ in elkaar valt, hoe makkelijker het opvoeden gaat. De Week van de Opvoeding focust zich dan ook op het netwerk van familie, vrienden, organisaties en diensten die jou als gezin kunnen ondersteunen op al deze domeinen. 

 

Aanbod in Peer 

De Stad Peer wil jouw gezin ook graag ondersteunen waar mogelijk. Het brede aanbod aan informatie en ondersteuning ontdek je op onze website van Huis van het Kind Peer.

Wil jij tijdens de Week van de Opvoeding graag een gezelschapsspel winnen om met het hele gezin te spelen? Hou dan zeker ook onze website in de gaten voor leuke (win)acties!

 

Opvoedingswinkel Noord-Limburg 

Heb je specifieke vragen over de opvoeding en ontwikkeling van jouw kind? Dan kan je ook contact opnemen met de Opvoedingswinkel Noord-Limburg via info@opvoedingswinkelnoordlimburg.be of 011/39.32.72 


Het aanbod is volledig gratis, anoniem en op maat. Bovendien kan een gesprek altijd plaatsvinden in 't Poorthuis.