Week van de Groeilamp

Gepubliceerd op: dinsdag 4 mei 2021
Elk jaar van 16 tot 23 mei is het Week van de Opvoeding. Vanaf dit jaar zit de campagne in een nieuw jasje: Week van de Groeilamp. Met deze campagne geven we een applaus voor iedereen die zich elke dag inzet om kinderen en jongeren te helpen (op)groeien. Met als krachtig symbool, de groeilamp.

Huis van het Kind Peer bedankt alle ouders en opvoeders

De lamp laat ons licht schijnen op 'opvoeden'. Want groot worden, dat gaat niet helemaal vanzelf. Ouders, grootouders en andere opvoeders zorgen er elke dag voor dat kinderen opgroeien in een warme en positieve leefomgeving. 

De lamp zet alle geweldige ouders, familieleden en opvoeders in de spotlights. Omdat ze dat dubbel en dik verdienen. Wil jij ook een opvoeder bedanken? Je mama, je opa, je leerkracht, je begeleider, je moni … bedank hem/haar met een persoonlijke boodschap.

WAT MOET JE DOEN?

 1. Vul dit formulier in.
 2. Kies hoe jij je boodschap wil overbrengen.
 3. Schrijf je boodschap.
 4. Wij doen de rest!

 

ACTIE OPVOEDINGSWINKEL NOORD-LIMBURG

Opvoedingswinkel Noord-Limburg organiseert, samen met de Huizen van het Kind in Noord-Limburg ook een regionale actie. Op verschillende plaatsen (in Peer is dat Breugelhoeve) kom je tijdens de Week van de Groeilamp een fotokader tegen. Zoek het fotokader, maak een foto van jou in het kader en deel je foto met #WeekvandeGroeilamp #NoordLimburg

 1. Zoek het fotokader en maak een foto in het kader.
  Zit je in quarantaine? Geen paniek, dankzij het digitale bord kan iedereen deelnemen!
  Ga naar de website van Opvoedingswinkel Noord-Limburg en download het 'spotlight-inschuifsjabloon'. Plaats hierin een foto van iemand die jij graag in de spotlight wil plaatsen. Je ouders, een goede vriendin, de babysit, ...
   
 2. Wat maakt hen zo fantastisch? Deel je post openbaar via Facebook en gebruik #WeekvandeGroeilamp #Noord-Limburg
   
 3. Je neemt automatisch deel aan de wedstrijd. Op 23 mei worden er 2 winnaars verloot!

Check alle info hier en maak kans op een weekendje weg!